Illustrer AS er ett firma etabler i Sandefjord med lokasjon på Huvik Brygge. Illustrer har oppdrag på landsbasis og lokalt. Vårt hovedfokus er og bistå alle som har behov for illustrasjoner innenfor eiendom, vi kan levere tjenester fra A-Å

TIDLIG FASE: Vi har lang erfaring innenfor søknader inn mot kommunen, med god ekspertise på reguleringsplan og søknadsprosesser kan vi i Illustrer være en god støttespiller for deg som skal bygge, enten du vet hva du vil ha eller om du ønsker best mulig utnyttelse av eiendommen du besitter, eller om du bare har en ide / ambisjon.

Plassering av huser i 3D er mer og mer i ilden om dagen og kommunen ønsker dette gjort i søknads prosessen, vi leverer denne typen tjeneste parallelt med søknad prosessen for ett mer effektivt resultat.

PROSESSEN VIDERE: Tegninger, plan løsninger og visuelle detaljer på husene er viktig for ett pent visuelt inntrykk i terrenget samt best mulig verdi. Vi i illustrer er med på prosessen og kan bistå med alt fra plantegninger til fasade og oppbygging av terreng.

SLUTTFASEN: Illustrer er med deg hele veien, men det er her vi ofte blir oppsøkt, visuelle tegninger av huset, innvendig og utvendig samtidig som man får fasade tegninger med rikitig omgivelse i forbindelse med salg for ett riktig visuelt inntrykk av bygget som kommer.

Ingen prosjekter er for små, ingen er for store.

Ta kontakt i dag!

Illustrer © Verdata